Радио Кочани
Кочани

ПРИМ. Д-Р САМАРЏИСКИ – Сите здравствени услуги на едно место

423

Ординација по општа медицина со интерна медицина и специјалистичка дијагностичка лабораторија ПЗУ „Прим. Д-р Самарџиски“ 27 години со вас и за вас.

Во склоп на ординацијата можете да побарате здравствени услуги и од д-р Моника Иванова, специјалист интернист, супспецијалист ревматолог.

Закажете на 070 367 252 и 070 328 201

primdrsamardziski.mk

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе