Радио Кочани
Кочани

Во „Искра“ денеска – ,,Мост меѓу генерациите е љубовта кон книгите”.

197

Во ЈОУ Библиотека ,,Искра”, денеска, 3 јуни, во 12 часот ќе се реализира проектната работилница ,,Мост меѓу генерациите е љубовта кон книгите”.

Носител на проектот е Библиотекарско здружение на Македонија, автор е библиотекарката Maja Трајковиќ, и истиот е со поддршка на Министерството за култура.
Учесници ќе бидат ученици од ООУ ,,Раде Кратовче” и ООУ ,,Св. Кирил и Методиј”.

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе