Радио Кочани
Кочани

Од 13 до 23 мај времена измена на режимот на сообраќај на дел од ул. „Лазар Андонов“

371
Заради модернизација на горниот строј на пругата Велес – Кочани, на патниот премин кај „Ветеринарна станица“, во периодот од 13 до 23 мај 2024 год. ќе има времена измена на режимот на сообраќајот на дел од ул. „Лазар Андонов“.
Во овој период правецот за сообраќај ќе биде целосно затворен. Ги известуваме граѓаните да имаат во предвид дека ќе се користи подвозникот на железничката пруга каде што има ограничување на висината за премин на возила.
Се повикуваат сите учесници во сообраќајот да го почитуваат сообраќајниот режим, во интерес на зголемување на безбедноста во сообраќајот.
Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе