Радио Кочани
Кочани

„Минерал индустри“ бара работници од Кочани, Виница и Штип…

5,376

Почитувани, странската компанија „Минерал индустри“ со седиште во центарот на Скопје има потреба од вработување на дополнителен канцелариски стручен кадар:
1. Административен асистент
2. Градежен инженер од ниска и висока градба
3. Градежен инженер хидраш
4. Архитект
5. Хигиеничарка
Кандидатите под реден бр. 1, 2, 3 и 4 може да бидат со или без работно искуство, да имаат основно познавање на англиски јазик и работа со компјутери. Пожелно е да бидат од подрачјето на општина Кочани, Штип и Виница, а деловните канцеларии се во центарот на Кочани. Заинтересираните кандидати можат да го достават своето професионално CV на следната е-маил адреса, [email protected]

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе