Радио Кочани
Кочани
Каегорија на прелисрување

Кочани

Градоначалникот на Општина Кочани даде отчет пред граѓаните за првата година од мандатот

Вчера, градоначалникот на Општина Кочани, Љупчо Папазов во Мултикултурниот центар даде отчет пред граѓаните за сработеното и активностите по повод една година од мандатот.…
Повеќе ...

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. ПрифаќамПовеќе