Радио Кочани
Кочани
Каегорија на прелисрување

КФМВидео

Фондацијата „Прогресив Академија“ на „Макпрогрес“ ја подготвува третата генерација идни менаџери и…

Во ноември 2021 година започна со работа првиот и за сега единствен кај нас, едукативен центар „Прогресив Академија“ .Програмата за работа е наменета за менаџментот на…
Повеќе ...

Бобан Анакиев од Кочани е еден од ретките изработувачи на стари изворни инструменти (ВИДЕО)

Во поодамнешните времиња Кога луѓето мигрирале на релација село – град, народните музички инструменти гајда, кавал, тамбура, ќемене, тапан, дудуче и шупелка ги донесуваале и во…
Повеќе ...

Во моментот Кочанско поле е во пламен пожарникарите и доброволците со сите сили се борат против…

И покрај тоа што палењето на стрништа е казниво со закон, секојa година сме сведоци на запалени стрништа во Кочани.Запалените стрништа се потенцијална опасност за…
Повеќе ...

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. ПрифаќамПовеќе