ОГЛАСИ

ВИНЕР осигурување Канцеларија Кочани 1 овозможува секаков вид на осигурување. Посредува за
АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ ГИ ИЗВЕСТУВА СВОИТЕ ПАТНИЦИ ДЕКА ОД 25.06.2020 ГОДИНА ЗАПОЧНУВА СО ОДРЖУВАЊЕ НА СЛЕДНИВЕ ЛИНИИ: СКОПЈЕ-МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА ПОАЃАЊЕ: 04:45 ЧАСОТ ОД МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА                        05:20 ЧАСОТ ОД КОЧАНИ        СО ПРИСТИГНУВАЊЕ ВО СКОПЈЕ ВО 08:05 ЧАСОТ И …
Салон за осветлување ТЕКОМ - Кочани  Отсега со нов асортиман на летна гарден програма.    - Гарнитури    -Маси и столици   - Нишалки    -Чадори  -Тенди  -Балконски и декоративни саксии Внесете убавина во вашиот двор, градина,тераса по најповолни цени.…
СМАРТ ПРИНТ ИЗРАБОТУВА: -Каталози -Мениа -Постери СМАРТ ПРИНТ БРЕНДИРА  -Излози -Возила СМАРТ ПРИНТ ПЕЧАТИ -Мајци -Визит карти - Тапети -Слики на платно -Календари -Пликоа Контакт:  077-626-702 или на https://www.facebook.com/printservicesSmartPrint/
Фирмата МОНТРЕАЛ од Кочани е овластен дистрибутер за Источна Македонија на производите на ПЕЛИСТЕРКА,
- ИНЖЕНЕР ВО ДРВНО ПРЕРАБОТУВАЧКА ИНДУСТРИЈА - АСИСТЕНТ ВО ДРВНО ПРЕРАБОТУВАЧКА ИНДУСТРИЈА ПОТРЕБНИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ И КОНТАКТ ГИ ИМАТЕ НА СЛИКАТА....  
Исток Мермер има потреба од двајца општи работници. Плата редовна и солидна. Обезбедени храна и превоз. Информации на телефоните: 070/296-105 Лице за контакт: Андреј и 033/291-007 или во просториите на Исток Мермер во д. Подлог
Уживајте во неверојатниот изглед,неверојатниот вкус. Сендвичите на Döner King отсега и во Кочани.   Уникатната комбинација од традиционални зачини, не прави посебни и различни од другите !!! Посно, вкусно, говедско месо и чисти пилешки филети. Донер Кинг - Свежи локално произведени…
ИНФОРМАЦИЈА за сите идни и сегашни ученици од МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА И ОКОЛНИТЕ СЕЛА
Ве известуваме дека заради ажурирање на базата на податоци на КЈП Водовод Кочани во рамките на