ОГЛАСИ

Фирмата „Левидиагро“ Доо Кочани има потреба од 1 работник (виљушкарист). Предност имаат оние кои имаат работно искуство. Плата по договор. Информации на 075/288-967 и 033/272-543 Лице за контакт Ивица  Можете да се пријавите и директно во компанијата на улица Индустриска…
Домот е место каде живееме, каде се смееме и радуваме. Место каде ги создаваме најубавите семејни спомени. Се за уредување и разубавување на вашиот омилен простор, можете да пронајдете кај нас, велат од новоотворениот HOME CENTAR TA - БЛА !…
Кузе Моторс - Станица за технички преглед на патнички, товарни и приклучни моторни возила, мотоцикли и мопеди, трактори и земјоделски машини, градежни, работни и возила за специјална намена. Сите потребни услуги наедно место - на ваше задоволство !  Бесплатна промена…
Стар Мотел во нов амбиент со нова понуда и нови специјалитети. Почуствувајте ја убавината на Брана Гратче и чистиот воздух во природата што ве опкружува. Ресторан Стар Мотел ви нуди вистинско уживање и релаксација за вашето секојдневно дружење, или прослава на вашите свечености.…
Центар за англиски јазик English Gate организира интензивни (тримесечни) курсеви по англиски јазик со почетни и напредни нивоа во повеќе степени. Признаени сертификати според заедничката европска референтна рамка за јазици: Таа опфаќа најмалку шест степени на познавање на јазикот во…
АГРО ЗАЕМОТ од Хоризонти ќе ви помогне при
Уникатни подароци за вашите свечености (свадби,матурски вечери,родендени и други прослави).  Печатење и гравирање на секаков вид репроматеријали и UV печатење Секоја ваша замисла е наша реализација. Посетете ја нашата веб страна laserskograviranje.mk или најдете не на социјалните мрежи фејсбук и…
,,Фирмата ТЕХКОМ Дооел Кочани, има потреба од:   - БАГЕРИСТИ,    - МЕХАНИЧАРИ И  ПОМОШНИК МЕХАНИЧАРИ,   - ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ И    - БРАВАРИ.     телефон за контакт:  033/271-225''
ИЗБОРИ СЕ ЗА ТВОЈАТА ЦЕНА! БИДИ САМ СВОЈ РЕВОЛУЦИОНЕР! ОД 20.10 (СРЕДА) ДО 23.10 (САБОТА) ПОПУСТИ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН! НАЈНИСКИ ЦЕНИ! Биди и ти, чекор напред во технологијата! Дојдете, видете и проверете во салоните на RIVER SOFT ДОСТАВА ДО ДОМА,…
Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили