ОГЛАСИ

АС Шајче продава квалитетно винско грозје од сортите: Шардоне, Мерлот, Каберне Совињон, Вранец,Смедеревка и Темјаника, со максимални шеќерни единици. АС Шајче започна со продажба и на вкусна,квалитетна, домашна јаболка од повеќе различни сорти. Видео од плантажата можете да погледнете на…
Хотел ресторан „Але-Дар“, со децении ваша дестинација за специјално неповторливо доживување...  Прекрасен, елегантен амбиент, аранжиран со соодветен декор за вашите свечености  Незаборавни гастрономски уживања во докажаното мени, но и новите специјалитети кои секако морате да ги вкусите Одличен избор за…
Инспирација до совршенство, со брзите кредити во БС Кочани
Враќање во школските клупи заедно со Sport Reality. Не ја пропуштајте специјалната понуда,
Нова бензинска на ЛУКОИЛ во Кочани, на источната страна од градот

ХИПОКС бара возач

19 Авг 2020
530 пати
ХИПОКС Виница има потреба од возач со Ц и Е категорија за сосема ново товарно возило марка – СКАНИЈА
Покрај досегашната палета на железарија, бои и лакови, алат и материјали за водовод и електрика, ИДНИНА МИС започна со масовно производство на бетонски блокови.  Изградени се од дробен камен песок и цемент, со високо технолошка вибрациона техника. Се карактеризираат со…
Се продава машко кутре – пекинезер.
Агро Гомил - семејна компанија со долга традиција  Дисконтот Гомил секојдневно го зголемува асортиманот и бројот на купувачите. Постојано расте со зголемената побарувачка. Овластен дистрибутер на големо на најбараните алкохолни и безалкохолни пијалоци и прехрамбени производи со бесплатна достава до…
Салон за осветлување ГИГА ЛУКС