ОГЛАСИ

Казино VLT Клуб има потреба од персонал за работа (машки и женски) во Кочани.
Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили Кај другите 45 денари, кај НАС по цена од 43 денари за литар Намалена емисија на штетни гасови Александрија LPG – за подобра заштита на животната…
Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили Кај другите 44 денари, кај НАС по цена од 42.5 денари за литарНамалена емисија на штетни гасовиАлександрија LPG – за подобра заштита на животната срединаИнформации на…
Се продава комплет мебел за дневна соба користен нецела година. Мебелот е подеднакво погоден за момче и
Потребни квалификации:   ✔️ Средна стручна спрема; ✔️ Возачка дозвола со минимум С+Е категорија ✔️ Работно искуство во управување со ТМВ цистерна; ✔️ Да поседува АДР картичка; ✔️ Да поседува сертификат за професионална компетентност на возач; ✔️ Тахографска картичка;  …
Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили
Во продавницата за обувки "Треф" - Кочани, од утре, 21ви декември, голем роденденски попуст до 50% на сите модели. Попустот ќе трае една недела, до 28ми декември. Побрзајте, меѓу првите одберете го вашиот посакуван модел. Локација - до Стопанска банка.…
Услуги кои ги нудиме: Физикална терапија е квалификувана интервенција која се фокусира првенствено, но не исклучиво, на ослободување на телото од болка, контрактури, спазми и згрчувања, или пак работи на подобрување на мускулниот тонус и јакнење на мускулатурата како и…
"Ексклузив" - Конзервна Индустрија Кочани има потреба од:  - Работник со работно искуство за магацинско работење и управување со вилушкар  - 3 Работника за работа на прехрамбена машина  Заинтересираните можат да се јават на телефонскиот број 071 / 329 - 727
Хотел ЦЕНТРОБИЗНИС - Виница , како и секогаш, организира незборавен дочек на Нова Година.