ОГЛАСИ

Дојдете со ТА Либеро Травел на забава и капење! Секој викенд Ве водиме на еднодневна капење
Стовариштето за градежни материјали Сашо Пром од Јакимово во своето работење воведе и продажба на оков за мебел, повеќе

Аутлет во Сара Фешн

11 Јул 2018
395 пати
Сара Фешн Аутлет во Кочани, со летна акција и ниски жешки цени започнувајќи од 49 денари на костими
Центро фрута ДООЕЛ - Виница поради зголемен обем на работа во текот на  летниот период  има потреба од:   -  2  возачи со Ц и Е категорија   Компанијата ги обезбедува потребните средства за работа и нуди можност за солидна…
Летна Акција во Спорт Реалити! Најдобрите спортски брендови ова лето со попусти од -30% !
Алекс станови нуди функционален, максимално искористен станбен простор по мерка на купувачите,
Поради зголемен обем на работа конфекцијата АЛЕКС има потреба од 2 кројачи и  работници во кројачница  информации на 033 275 228 и 077 709 966 Лице за контакт Весна 
Поради зголемени и проширени работни активности  компанијата АЛМА има потреба од лице во одделот за шаблонирање, конструкции моделирање и градирање. Сите заинтересирани кои имаат соодветни познавања од оваа област можат да се пријават на телефон 070 336 441 или на…
Дојдете со ТА Либеро Травел на забава и капење! Секој викенд Ве водиме на еднодневна екскурзија
Агенцијата за вработување на Република Македонија на ден 07.06.2018 година објавува:

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.