ОГЛАСИ

Ас Шајче продава квалитетно грозје од сортите Мерлот, Каберне Совињон и Вранец со максимални шеќерни единици. За повеќе информации обратете се на 078 450 635   Видео од плантажата можете да погледнете на следниот линк: https://www.facebook.com/125372924161452/videos/586928198573903/
"Ексклузив" - Конзервна Индустрија Кочани има потреба од машки работници. Заинтересираните можат да се јават на телефонскиот број 071 329 727
И З В Е С Т У В А Њ Е АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ ГИ ИЗВЕСТУВА СВОИТЕ ПАТНИЦИ ДЕКА ОД ДЕНЕС (03.09.2021 ГОДИНА) ЗАПОЧНУВА СО ИЗДАВАЊЕ НА ПОВРАТНИ ПАТНИ БИЛЕТИ НА СИТЕ РЕЛАЦИИ НА КОЈ СООБРАЌА ВО ТЕРМИНИТЕ КОИ…
Се издава под закуп Фабриката за луштење ориз што се наоѓа во населбата Оризари, веднаш наспроти игралиштето.
Најубавиот мебел по најпристапни цени и во вашиот дом. Салон за мебел Шипад стил Виница. Мебел за сечиј вкус од најреномираните производители од Македонија, Србија, Босна како и асортиманот на компанијата  Black Red & White од Полска. Шипад стил многу…
Oранжерии АГРО ТРЕФ д.Подлог има потреба од општи работници. Плата редовна и солидна. Повеќе информации на 070 35 44 35
Книжарници УНИ КОНЗУМ Учениците веќе знаат, цената и квалитетот секогаш се карактеристика на УНИ КОНЗУМ Започнете ја новата учебна година со успех и задоволство Книжарници УНИКОНЗУМ – во здградата на „Бетон“ и во Спортскта сала во центарот на градот075 205…
Кузе Моторс - Станица за технички преглед на патнички, товарни и приклучни моторни возила, мотоцикли и мопеди, трактори и земјоделски машини, градежни, работни и возила за специјална намена. Сите потребни услуги наедно место - на ваше задоволство !  Кузе Моторс…