ОГЛАСИ

Во рамките на манифестацијата „Денови на кочанскиот ориз – 2018“ Општина Кочани организира Турнир во баскет,
Советот на Месната заедница на селото Нивичани, в среда, на 26 септември 2018 г., во 19 ч., во просториите
Јазичен центар „Амичи“ - курсеви со различен интензитет, динамика и времетраење, на сите нивоа и за сите возрасти, за изучување на странски јазици: Англиски, Германски, Италијански, Француски и Шпански јазик. Специјализирани курсеви, индивидуални часови, обука за развој на деловни комуникациски…
Во сабота на 8 септември не пропуштајте ја големата журка во дискотеката „Аква“ со „Куку леле“ за само
Општина Кочани објави оглас за доделување договор за јавна набавка на услуги за вршење општински линиски
Ајде на продолжен одмор со ТА Либеро Травел. Ве водиме во градот кој се протега на два континента – Истанбул
Здружението на инвалиди на трудот и корисници на инвалидска пензија од Кочани организира еднодневна екскурзија
Овој петок и сабота Балкан викенд фест во Аква центар. Сабота, 25 август, во дискотека Аква уживајте
Овој петок и сабота Балкан викенд фест во Аква центар. Петок, 24 август, во ресторан Аква ќе настапи група
Во бутик Марилуна сезонски попуст од 20% до 50 % на целата летна колекција. Ново,  Марилуна кидс - одберете бренд, одберете квалитет по рекламни цени. Побрзајте, Марилуна над поштата во Кочани, или информирајте се на 077 643 142

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.