ОГЛАСИ

СМАРТФОН БлекВју Ултра, со карактеристики на АјФон, 5 990 ДЕНАРИ
Дади Компани има потреба од возачи со Ц категорија
Општина Кочани организира бесплатни курсеви за пливање за учениците од социјално загрозени семејства, на возраст од 8-12 години.
Неодамна отворениот бутик „Енита“ во Трговскиот центар во Кочани, наспроти големиот паркинг, привлекува
МУЛТИГРАФ Има потреба од вработување
Amphenol Technology Macedonia има потреба од 1 (едно) ново вработено лице за работно место
Се известуваат граѓаните и институциите на Кочани дека в среда и четврток (29 и 30 јуни)
ДОО Јумис има потреба од шивачи и шивачки за тапациран мебел со работно искуство. Плата
И оваа недела, 3 ти јули, поминете ја на плажа покрај море во Паралија или Неа Модања за само 750 денари,

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.