ОГЛАСИ

ДАДИ КОМПАНИ има потреба од работници на бензинска пумпа. Пријава на 070 213 481 или апликација со
СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ПАТНИЦИ ДЕКА АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ ОД 05.10.2020 ГОДИНА
Сезоната за вештачки ѓубрива и семенски материјал започнува. Повелете во Земјоделската аптека во ЕЛТЕ центар
НОВО, НОВО И ЕДИНСТВЕНО ВО КОЧАНИ Уникатни изработки по ваш дизајн - Ласерско гравирање ЛЕЛЕКОВИ Комплетно производство од А до Ш, со сопствен стручен тим и сертификат за висока техничка опременост. Ваша е само желбата и идејата. Гравираме на се,…
АВТО СЕЛ ДОЕЛ Кочани има потреба од возачи со Е категорија. Предност имаат возачите со
АВТО СЕЛ ДОЕЛ Кочани има потреба од возачи со Е категорија. Предност имаат возачите со
Фирмата TEXPORT PRODUCTION има потреба од шивачи и пеглачи со работно искуство . Информации на телефон 076 493 634  лице за контакт Ивана...  
Супер понуда на Sport Reality Macedonia❗
АС Шајче продава квалитетно винско грозје од сортите: Шардоне, Мерлот, Каберне Совињон, Вранец,Смедеревка и Темјаника, со максимални шеќерни единици. АС Шајче започна со продажба и на вкусна,квалитетна, домашна јаболка од повеќе различни сорти. Видео од плантажата можете да погледнете на…
Хотел ресторан „Але-Дар“, со децении ваша дестинација за специјално неповторливо доживување...  Прекрасен, елегантен амбиент, аранжиран со соодветен декор за вашите свечености  Незаборавни гастрономски уживања во докажаното мени, но и новите специјалитети кои секако морате да ги вкусите Одличен избор за…