ОГЛАСИ

Вршам поправки на мали електрични апарати. Информации на 033/ 273 - 453
Шампињони Кис – Кочани во пресрет на новата година настапува пред своите купувачи со пополурни и промотивни цени за свои производи. Сет од три
Либеро Травел и Белдона на Ваше барање организираат ново поклоничко патување за чудотворниот манастир
Еко Пласт е застапник на најбараниот германски профил РЕХАУ за производство на ПВЦ прозори и врати. Со
Фирма од Зрновци продава екстра квалитетно грозје од сопствено производство за вино и ракија. Килограм
Врз основа на одобрението добиено од Општина Кочани бр.03-322/1 од 20.09.2016 год. КЈП „Водовод“ Кочани,
Пакет Маркет има потреба од продавачи - чки. Плата солидна
Либеро травел и Белдона за прв пат ве водат во Бари, Италија, 08,10 - 10,10, во посета на бразиликата Свети Никола каде што се и наоѓаат и моштите на Свети Никола,- локален разглед на Бари,
Врз основа на законските одредби, а заради транспарентност во работењето на единицата на локалната самоуправа, Општина Кочани ги повикува граѓаните, урбаните, месните заедници
Од 16 октомври 2016 година, Општина Кочани ќе организира бесплатен основен курс за практично

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.