ОГЛАСИ

Искоритете ги раните уплати до 20-ти ноември на туристичката агенција Либеро Травел за најлудата и
Голема акција во УНИ ТЕРМ: Гипс картон од платно 220 денари, Профили за гипс картон со попуст од 15%,
Известување: Автомото друштвото „Лопен“ – Кочани ги известува заинтересираните кандидати за полагање
Се продаваaт креветче и количка од брендот Chicco – скоро нови. Цена по договор. Информации
Вршам поправки на мали електрични апарати. Информации на 033/ 273 - 453
Шампињони Кис – Кочани во пресрет на новата година настапува пред своите купувачи со пополурни и промотивни цени за свои производи. Сет од три
Либеро Травел и Белдона на Ваше барање организираат ново поклоничко патување за чудотворниот манастир
Еко Пласт е застапник на најбараниот германски профил РЕХАУ за производство на ПВЦ прозори и врати. Со
Фирма од Зрновци продава екстра квалитетно грозје од сопствено производство за вино и ракија. Килограм
Врз основа на одобрението добиено од Општина Кочани бр.03-322/1 од 20.09.2016 год. КЈП „Водовод“ Кочани,

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.