ОГЛАСИ

Се продава градежно земјиште во селото Долни Подлог со вкупна површина од 1 800 квадратни метри.
Моментално имаме потреба од 1(едно) ново вработено лице за работно место   Магационер   Одговорности и задачи: Пакување на готов производ за извоз; Да составува-комплетира палети според добиена пакинг листа и нивно соодветно подредување, обележување и стречување на палетите Да…
За прв пат кај нас наргиле бар „Меркатор“ – Кочани Широк избор на аромати и миксови Продажба на вкусови и жарчиња Организираме роденденски и други романтични прослави Изнајмуваме егзотично наргиле со уникатна арома за домашна употреба Резервирајте и уживајте во…
АВТО АТОМ - Кочани започнува со одржување на ДИРЕКТНА линија на релација  КОЧАНИ- СКОПЈЕ   Поаѓање од Кочани во 06:00 часот и пристигнување во Скопје во 07:30 часот. Линијата оди до Клинички Центар,  враќањето е во 11:00 од Автобуска Станица Скопје. Линијата ќе биде…
Моментално имаме потреба од 4(четири) ново вработени лица за работно место   Сетер   Одговорности и задачи: Поправка и одржување на машините во производсво Инсталација на нови машини и опрема (доколку има потреба) Користење на техничка документација за опремата и…
Нашата работа се вреднува со највисоки оценки, како во Кочани, така и во општините Зрновци и Чешиново – Облешево. Ние во автошколата „Јана“ веруваме дека секој заслужува да стане врвен возач и секогаш да ужива во возењето, како и неговите…
Моментално имаме потреба од 1 (едно) ново вработено лице за работно место: Лабораториски техничар                                      Одговорности и задачи: Проверка на поддесувањата на машините преку мерењата и извештаите Одобрување на дневното сериско произодство само во случај на задоволување на бараните критериуми…
Моментално имаме потреба од ново вработени лица за работно место   Техничар за одржување Одговорности и задачи: Поправка и одржување на машините во производсво Инсталација на нови машини и опрема (доколку има потреба) Користење на техничка документација за опремата и…
Доколку ви е потребна работа бидете дел од тимот на Ресторан Стар Мотел - Готвачи  - Помошници во кујна - Келнери  - Шанкерки Информации на телефон:  078 / 260 - 205
ДАДИ Компани - Виница има потреба од :