ОГЛАСИ

ЕКО ОИЛ има потреба од продавачи и продавачки на бензинска пумпа...Фирмата нуди одлична работна средина, солидна
Првиот пролетен викенд искористете го за прошетка со ТА Либеро Травел на еднодневни екскурзии
„Рото М“ - Виница има потреба од работници во производство. Плата редовна и солидна. Информации
Фирмата Атом Сантех – Кочани има потреба од 4 работника – бравари, заварувачи со работно искуство. Плата - најповолна во регионов, платен превоз, храна
Продавница за електрика, железарија, бои и лакови, алати, опрема за заштита, водовод и санитарија, бара лице
Осигурително Брокерско Друштво „Наше Осигурување“ АД Кочани ги известува своите коминтенти и сите

Але Дар бара работници

28 Јан 2017
1287 пати
Поради зголемен обем на работа Але Дар инженеринг има потреба од работници во погонот за
1. По повод празникот на љубовта и виното ТА Либеро Травел и Белдона организираат еднодневни екскурзии
Се бара лице за работа во продавница. Информации на
Поради проширување на производните капацитети Амфенол Технолоџи Македонија ДООЕЛ има потреба

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.