ОГЛАСИ

И ова лето, започнувајки од 11-ти јуни Либеро Травел и Белдона ве водат на еднодневно капење на
Во сабота, 27 мај, во Клуб „Аква“, на ваше барање сшелтакуларно гостува
Наскоро - нова игротека во градот. Лајтшоу, игри, лавиринт – едукација
Ресторан „Амор“ има потреба од двајца работници за во кујна. Плата редовна и солидна. Лице
ТечкоНет ДООЕЛ - Кочани вработува тројца програмери. Потребни се основни познавања на ХТМЛ, ЦСС и ПХП. Работа во реалаксирана атмосфера, флексибилност
Интертрак форвординг компанија нуди работа за камиони - церади кои можатт да превезуваат стока
И во месец мај Либеро Травел и Белдона ве водат на еднодневни екскурзии и тоа: 13 и 19 мај на шопинг и прошетка
Компанија Моневи започна со нова програма на готвени јадења, печени во современи
„Ива Текс“ ги произведува најквалитетните душеци со Мемори пена и Латекс, во сите димензии - за спални, кревети и детски креветчиња. Душеците
Кафеана „Огниште“ има потреба од готвач-готвачка. Информации

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.