ОГЛАСИ

„Ива Текс“ ги произведува најквалитетните душеци со Мемори пена и Латекс, во сите димензии - за спални, кревети и детски креветчиња. Душеците
Кафеана „Огниште“ има потреба од готвач-готвачка. Информации
Се продава двособен, целосно реновиран стан во зградата кај Ветеринарната станица, со површина од 51 м2
Центро фрута ДООЕЛ - Виница поради проширување на својата дејност има потреба од:
Хотел Центро бизнис 92 ДООЕЛ - Виница поради зголемен обем на работа има потреба од:
Итно се бара продавачка за во бутик. Информации
Врз основа на одлуката бр.02-175 од 21.03.2017 година, донесена од Управниот одбор
АД ВОДОСТОПАНСТВО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА - СКОПЈЕ, ПОДРУЖНИЦА БРЕГАЛНИЦА
Се издава деловен простор на Автобуска станица „Бифе“ со површина од 88 м2 и деловен простор
Се продава деловен простор, барака во кругот на Општа Болница, на стариот влез, со

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.