ОГЛАСИ

Акција во Пицерија Пјаца, Оваа понуда трае до 20 април Пафлак 300гр. Грчка плескавица 1бр. Ребро на скара 1бр. Стек на скара 1бр. Помфрит Лебче на брашно. За само ден. Достава бесплатна и до вашите домови. 078/833/273 078/215/188 033/275/050 #picerijapjaca…
ЕЛТЕ центар вработува еден работник со или без работно искуство за извршување работни задачи за потребите
СИТЕ модели на ПЕЧКИ на ПЕЛЕТИ, кај НАС се со ГОЛЕМИ ПОПУСТИ и ЕКСТРА НАМАЛЕНИ ЦЕНИ!  КУПУВАЊЕТО на ПЕЧКИ на ПЕЛЕТИ ФИНАНСИСКИ е ПОДДРЖАНО од Министерството за економија со СУБВЕНЦИИ до 31.05.2021 со 50-70% од вредноста на ПЕЧКАТА на ПЕЛЕТИ односно…
Намалување на цените на :
Ласерско гравирање и печатење Лелекови Уникатни производи за секаква свеченост. Вашата замисла е
Стовариште за градежни материјали ЕЛИКСИР
Секогаш најсвежо, внимателно одбрано овошје и зеленчук по цени прилагодени за сечиј џеп.
МЕРИСТЕМ ТОБИ (Рудник Пантелеј) Кочани поради зголемен обем на работа
Од 26 март до 3 април – чаен колбас ЈУХОР за 145 денари
Инспирација до совршенство, со брзите кредити во БС Кочани