ОГЛАСИ

Се издава дуќан на атрактивна локација, спроти Градскиот парк Информации на 078 22 00 32
Новоотворен ресторан во Зрновци има потреба од готвач. Информации и апликација на 077 728 640
Направете го вистинскиот чекор. Изберете стручно образование.Запишете се во СОУ Гошо Викентиев.
Пролетен попуст од 15 отсто на ТРИМЕРИ и КОСИЛКИ за трева
Се бара готвачка и келнер со работно искуство. Информации на 078/833-273 и 078/215-188
МЕДИА НЕТ КОМПЈУТЕРИ КОЧАНИ Е СПЕЦИЈАЛНА ФИРМА ЗА ИНФОРМАЦИСКИ ТЕХНОЛОГИИ МЕДИА НЕТ Е ЗАСТАПНИК  НА ANHOCH - ВРШИ ПРОДАЖБА НА КОМПЈУТЕРИ, ЛАПТОПИ, ПРИНТЕРИ, МРЕЖНА И ГЕЈМЕРСКА ОПРЕМА МЕДИА НЕТ НУДИ КОМПЛЕТНА IT ПОДДРШКА ЗА ФИРМИ, СО ПОНУДА И СЕРВИС НА КОМЈУТЕРСКА ОПРЕМА.…
Планирате реновирање...
- АВТОМАТСКО ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ: TЕПИСИ, СТАЗИ, ЈОРГАНИ ЌЕБИЊА И ЈАМБОЛИИ   ТЕПИХ СЕРВИС КАРПЕТ НАЈНОВА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПЕРЕЊЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА ТЕПИСИ ЌЕБИЊА БЕСПЛАТНО ПРЕЗЕМАЊЕ И ДОСТАВА НА ВАШАТА АДРЕСА ИЗНЕНАДУВАЧКИ ЧИСТО И ШТО Е НАЈВАЖНО ИСПЛАТЛИВО ТЕЛЕФОН ЗА…
AЛЕ-ДАР Инженеринг Кочани
За садови со блескав сјај