ОГЛАСИ

Врз основа на одобрението добиено од Општина Кочани бр.03-322/1 од 20.09.2016 год. КЈП „Водовод“ Кочани,
Пакет Маркет има потреба од продавачи - чки. Плата солидна
Либеро травел и Белдона за прв пат ве водат во Бари, Италија, 08,10 - 10,10, во посета на бразиликата Свети Никола каде што се и наоѓаат и моштите на Свети Никола,- локален разглед на Бари,
Врз основа на законските одредби, а заради транспарентност во работењето на единицата на локалната самоуправа, Општина Кочани ги повикува граѓаните, урбаните, месните заедници
Од 16 октомври 2016 година, Општина Кочани ќе организира бесплатен основен курс за практично
За полнолетните граѓани на Кочани, Општина Кочани организира бесплатни курсеви по
П О В И К: Организацискиот одбор на манифестацијата „Денови на кочанскиот ориз – 2016“ ги повикува
На 7 октомври 2016 година (петок), со почеток во 17 ч., во просториите на Урбаната заедница, свикува
Врз основа на одлуката бр.02-338 од 19.09.2016 година, донесена од УО на КЈП,,Водовод,, Кочани
ДОО Атом Сантех има потреба од работници и едно лице инженер - градежен или машински

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.