ОГЛАСИ

Центар за англиски јазик English Gate организира интензивни (тримесечни) курсеви по англиски јазик со почетни и напредни нивоа во повеќе степени. Признаени сертификати според заедничката европска референтна рамка за јазици: Таа опфаќа најмалку шест степени на познавање на јазикот во…
АГРО ЗАЕМОТ од Хоризонти ќе ви помогне при
Уникатни подароци за вашите свечености (свадби,матурски вечери,родендени и други прослави).  Печатење и гравирање на секаков вид репроматеријали и UV печатење Секоја ваша замисла е наша реализација. Посетете ја нашата веб страна laserskograviranje.mk или најдете не на социјалните мрежи фејсбук и…
,,Фирмата ТЕХКОМ Дооел Кочани, има потреба од:   - БАГЕРИСТИ,    - МЕХАНИЧАРИ И  ПОМОШНИК МЕХАНИЧАРИ,   - ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ И    - БРАВАРИ.     телефон за контакт:  033/271-225''
ИЗБОРИ СЕ ЗА ТВОЈАТА ЦЕНА! БИДИ САМ СВОЈ РЕВОЛУЦИОНЕР! ОД 20.10 (СРЕДА) ДО 23.10 (САБОТА) ПОПУСТИ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН! НАЈНИСКИ ЦЕНИ! Биди и ти, чекор напред во технологијата! Дојдете, видете и проверете во салоните на RIVER SOFT ДОСТАВА ДО ДОМА,…
Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили
Ново од тепих сервис карпет. Единствен во Кочани ги суши вашите теписи во специјализирана комора. Без оглед на температурите и временските непогоди теписите ви ги враќаме 100% суви, чисти и миризливи, за само 24 часа. Машинско перење и сушење: тeписи,…
Сите видови на вештачки ѓубрива - три шеснаесетки, уреа и шалитра, како и семенески материјал за претходна
Караванот на Patent Co и ЕЛЕН ЈТД започнува со презентација на своите производи
АЛЕКС станови има потреба од општи работници. Плата редовна и по договор.