Загрижени од состојбите во такси-превозот во Кочани, одговорните служби од Полициската станица – Кочани и Општина Кочани

Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески оствари работна средба со градоначалникот на Општина Кочани,

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески денеска ќе изврши увид во реконструкцијата на

В петок, 27 април 2018 година во 11:30 ч. во селото Мојанци, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски

Денеска, 14 април 2018 година, во 14 ч. во салата за состаноци во Општина Кочани, градоначалникот

Македонска Каменица, 12.04.2018 – Преговорите меѓу раководството на рудникот САСА и синдикатот

Денеска во 10 ч. во салата на Советот на Општина Кочани ќе се одржи завршна средба со учесниците

Денеска, 22 март 2018 г., во рамките на одбележувањето на 50-годишнината од формирањето на КЈП „Водовод“, градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев

Со цел да се разменат информации за финансиската состојба, потребите за реализација на проекти и

Развојот на туризмот со искористување на природните вредности на Осоговските Планини

Страница 1 од 5

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.