Четврток, петок и сабота на 17, 18 и 19 октомври голема промоција на производите на INGCO во ХУБОС СТЕЛА

Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили. Сега

Вечерва од 18 часот до полноќ НАЈТ ШОПИНГ во РИВЕР СОФТ.

За прв пат во Кочани НАЈТ ШОПИНГ во новоотворениот салон на Ривер Софт.

Најдобриот леб за сечија трпеза, без додатоци и адитиви доаѓа од Фурна ТАСЕВИ – Кочани.

Голема октомвриска акција на пастрамајлии во Пица Фреш. Мала со јајца -100 ден. Голема – 150 ден. Акцијата

Пробајте ги највкусните пици и пастрамајлии со врвен квалитет по најниски цени во градот.

Во Пица деливери фреш можете да нарачате на:

Во согласност со одобрението бр.03-1862/2 од 13.09.2019 год. (наш бр.03-403/2 од 16.09.2019 год.) издадено

РИВЕРСОФТ КОЧАНИ - ПОПУСТОТ за ГОЛЕМОТО ОТВОРАЊЕ ПРОДОЛЖУВА до САБОТА 14-ти СЕПТЕМВРИ

СТЕФАНОВ ПЛАСТ – вашиот прозорец за идните генерации

Страница 1 од 11

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.