Почитувани, ТА Либеро Травел ви овозможува да уживате во продолжениот викенд и да се подгответе за

Клубот REAL AIKIDO NIKO и CARDIO FITNESS NIKO од Кочани се проширува на дополнителни нови локации

БОГАТИНОВ Компани во соработка со ГОДЕ - Кочани врши превоз на патници, стоки и возила со ВИП комбиња (со WI FI)

Пред точно 20 години, 1999-та година, сегашниот сопственик, Јоце Каров, ја отвори такси

Поради огромно барање, ТА Либеро Травел отвори нов термин за Истанбул. Посетете го градот на два

Досега превозот на учениците е реализиран по енормно високи цени, а се наплаќале виртуелни

Втората серија на инстант лозот АВАНТУРА на Државна лотарија на Македонија донесе уште една

Почитувани, дојдете и патувајте повторно со нас за Први мај на добро познатите дестинации кои плена

На Ваше барање, ТА Либеро Травел и Белдона ММС повторно организира еднодневна екскурзија

24.11.2017 Најголемата ПОПУСТ МАНИА е во Vitality MediSpa, Неверојатни ПОПУСТИ до 50%

Страница 1 од 3

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.