Програмата за остварување на социјална, детска и здравствена заштита на Општина Кочани за 2019 година ги

Членови на менаџерскиот тим на рудникот за олово и цинк САСА го одржаа редовниот годишен

Денеска, 25 јануари, роденденот на најголемата македонската музичка ѕвезда Тоше Проески, традиционално ќе

Рудникот за олово и цинк САСА обезбеди финансиска поддршка и учествува во организација на сите активности

Меѓуопштинскиот центар за социјални работи од Кочани продолжува со серијата на трибини чија цел е запознавање

Ротари клубот Кочани - Виница ги даруваше со новогодишни пакетчиња децата од згрижувачките семејства,

Рудникот за олово и цинк САСА целосно опреми пет училници во средното училиште „Миле Јаневски – Џингар“

Вработените на Итната медицинска помош во Виница веќе работат со нов ЕКГ апарат, донација од

Со длабоко жалење ја примивме веста за смртта на борачката легенда Коце Ефремов. Дозволете од мое лично име

Членови и поддржувачи од Кочани на Здружението „Борка“ учествуваа на десеттата Розова прошетка за

Страница 1 од 9

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.