На сите православни верници им го честитам Божиќ, големиот христијански празник посветен

Втората принова во семејството Стојанови е првото новороденче во Кочани. Мајката Ангела

По традиција, во пресрет на големиот христијански празник Божиќ, компанијата ИНТ од

Дочекајте ја Новата година со ТА Либеро Травел на добро познати места со најголемите балкански изведувачи во

По повод православниот празник Преподобна Параскева – Петковден, во народот познат како Света Петка,

По повод 23 Октомври, Денот на македонската револуционерна борба, прославен вчера, делегации од Советот

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.