Градоначалникот на Општина Кочани Николчо Илијев и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска

Согласно годишната програма за заштита на населението од заразни болести, утре (13 август) во попладневните

Во рамките на Проектот за подобрување на социјалните услуги кој се реализира од страна на Министерството за труд

Утре, 26 јули 2019 г. во 8:30 ч. во салата на Советот на Општина Кочани, ќе биде потпишан договор за реализација

Градоначалникот на Општина Кочани Николчо Илијев го потпиша договорот за реализација на проектот

Општина Кочани започнува акција за отстранување на хаварисаните возила од јавно-прометните површини.

Општина Кочани ги известува граѓаните кои имаат оставено нерегистрирани, хаварисани возила, запрежни

Во Општина Чешиново-Облешево , во с.Чешиново традиционално веќе 47. година по ред ќе се одржат

В среда, на 10 јули 2019 г. во периодот меѓу 4 и 8 часот наутро, стручни екипи на Друштвото за авиоуслуги

Вчера во холот на ООУ Свети Кирил и Методиј во Кочани, се одржа втората сесија од Форумот во заедниците

Страница 1 од 39

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.