Општина Кочани подготвено го дочекува периодот на најавениот студ – снег и ниски температури. - Кризниот

Објавено на: 05.11 2016 г. 08:30 ч. ИНФОРМАЦИЈА, МИНИМАЛНИ ТЕМПЕРАТУРИ:

Објавено на: 04.11 2016 г., 08:30 ч. ИНФОРМАЦИЈА, МИНИМАЛНИ ТЕМПЕРАТУРИ:

Објавено на: 31.10 2016 г. 07:30 ч., ИНФОРМАЦИЈА

Објавено на: 22.10 2016 г., 09:00 ч., ИНФОРМАЦИЈА

Објавено на: 19.10 2016 г., 17:30 ч., ИНФОРМАЦИЈА

ИНФОРМАЦИЈА, МИНИМАЛНИ ТЕМПЕРАТУРИ

Страница 1 од 2

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.