Се продава двособен стан во Руенската зграда

20 Мај 2022
2519 пати

Се продава целосно реновиран двособен стан од 54m2 на ПРВИ СПРАТ во Руенската зграда во Кочани, прв влез,

од задната страна (на премногу мирно и тивко место).
Станот е погоден за семејство со мали деца или за стари луѓе. Може да се користи и за канцеларии или слично. Со станот оди и голем сопствен затворен ПОДРУМ и ПАРКИНГ.

Во непосредна близина на станот има:

- детска градинка,
- основно училиште,
- средно училиште,
- пошта,
- Стокомак,
- Кит Го,
- две бензински станици,
- трафика 24/7,
лекари,
- противпожарна,
- парк
... Информации на: 0038762808953 на Viber (Оле) и на 078372407 (Никола).

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)