27 мај петок и 28 мај сабота во Кочани презентација на алатите INGCO

20 Мај 2022
828 пати
На ден 27 мај петок и 28 мај сабота во Веди метал Кочани ќе се одржи презентација на алатите од програмата на INGCO, 
 
На самата презентација ќе има попуст од 20% на целиот асортиман.
 
Презентацијата ќе биде пред самиот дуќан кој се наога кај кружниот тек кај шумарството наспроти Жито Ориз.
 
viber_image_2022-05-20_12-52-52-485.jpg
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)