Руен-Инокс Автомобиле вработува Машински Техничар...

20 Мај 2022
1369 пати

Контролор во производство,потребно образование ССС-машински техничар,работно време 07-15часот понеделник до петок, обезбеден топол оброк, плата по договор.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)