ТИКВЕШ Тим бара дистрибутер со Ц – категорија

20 Апр 2022
594 пати

ТИКВЕШ ТИМ има потреба од дистрибутер кој поседува возачка дозвола од Ц – категорија.

Заинтересираните да се јават на телефоните : 033 297 555 и 076 309 404

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)