Се продава градежно земјиште во Долни Подлог

30 Мар 2022
380 пати

Се продава градежно земјиште во селото Долни Подлог со вкупна површина од 1 800 квадратни метри.

На земјиштето се вцртани два плаца и истото се наоѓа помеѓу два локални патишта. Исто така, обезбедена е можност за приклучување на електрична и на фекална канализација.
Во моментов, на градежното земјиште (двата плаца) оформен е овоштарник со 200 овошки од различни видови.
Сите потребни информации и цената можете да ги добиете на телефоните : 070 609 520 и 072 264 293 – Боби.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)