Aмфенол има потреба од ново вработено лице за работно место магационер

23 Мар 2022
3998 пати

Моментално имаме потреба од 1(едно) ново вработено лице за работно место

 

Магационер

 

Одговорности и задачи:

 • Пакување на готов производ за извоз;
 • Да составува-комплетира палети според добиена пакинг листа и нивно соодветно подредување, обележување и стречување на палетите
 • Да врши нивна проверка и скенирање според однапред определени упатства
 • Треба да ги исполнува секојдневно поставените цели и задачи според дадени упатства и процедури ;
 • Треба да биде тимски работник;
 • Да биде внимателен и концентриран при работа
 • Да биде свесен за важноста на неговата добра физичка состојба, како и свесност за сигурноста на работното место
 • Да се обезбеди бараниот квалитет и испорака на производи за клиентот, без рекламации
 • Примање и пренесување нови знаења, за себе и за ново вработени
 • Контролирање на производите, користење на предвидените уреди
 • Информирање на претпоставениот во секој случај на сомнителен производ, добра комуникација со претпоставениот

 

Потребни квалификации:

 • Задолжително е распознавање на боите и добар вид
 • Флексибилност во поглед на работното време
 • Желба за дополнително ангажирање заради исполнување на поставените цели и планови за испоракa
 • Способност да ги следат и почитуваат процедурите и работните упатства.
 • Читање / Пишуување / Сметање / Разговор и комуникација
 • Внимание и концетрација кон деталите во брза и динамична работна срединa
 • Да донесуваат одлуки врз основа на стандарди кои се претходно проверени
 • Прецизно следење на инструкциите и точно работење
 • Да можат да работат под временски притисок и да прифаќаат работа во три смени

 

 

Вашите апликации ги очекуваме најдоцна по електронски пат на следнава адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или директно во канцеларијата на оддел за човечки ресурси.

 

Напомена:

 • Ќе бидат контактирани само лицата кои ќе влезат во потесен избор.
 • Апликациите без назнака за кое работно место се однесуваат нема да се земат во предвид.
Оценете ја оваа вест
(1 гласови)