СООПШТЕНИЕ ОД АВТО АТОМ КОЧАНИ...

23 Мар 2022
5770 пати

АВТО АТОМ - Кочани започнува со одржување на ДИРЕКТНА линија на релација  КОЧАНИ- СКОПЈЕ  

Поаѓање од Кочани во 06:00 часот и пристигнување во Скопје во 07:30 часот.

Линијата оди до Клинички Центар,  враќањето е во 11:00 од Автобуска Станица Скопје.

Линијата ќе биде пуштена од 01.04.2022 и ќе се одвива секој работен ден во седмицата.

АВТО АТОМ ве информира дека линијата КОЧАНИ- СКОПЈЕ со поаѓање во 09:30 и враќање во 18:30 ќе биде целосно во прекин

Цената на еден повратен билет ќе изнесува 600 денари.    

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)