AМФЕНОЛ ИМА ПОТРЕБА ОД 4 НОВО ВРАБОТЕНИ СЕТЕРИ

19 Мар 2022
3512 пати

Моментално имаме потреба од 4(четири) ново вработени лица за работно место

 

Сетер

 

Одговорности и задачи:

 • Поправка и одржување на машините во производсво
 • Инсталација на нови машини и опрема (доколку има потреба)
 • Користење на техничка документација за опремата и водење на грижа за истата
 • Извршување на превентивни активности и проверка дали истите се направени
 • Ефикасна и фер соработка со останатите сектори
 • Задолжителна тимска работа
 • Да се обезбеди бараната функционалност на опремата
 • Примање и пренесување нови знаења, за себе и за ново вработените
 • Да ги подесува/ монтира, демонтира и прилагодува машините за преработка и проверка на кабли за автомобилска индустрија : операции како што се кримпирање, свиткување, тестирање, изработка на попречен пресек на кримп во лабораторија
 • Да врши нивна проверка и тестирање според однапред определени и упатства
 • Да учи и стекнува перманентно нови знаења за работното место и производниот процес   заради остварување на дневните цели и врвен квалитет

Потребни квалификации:

 • Способност да ги следат и почитуваат процедурите и работните упатства
 • Читање / Пишување / Сметање / Разговор и комуникација / Среденост и уредност
 • Внимание и концентрација кон детали во брза и динамична работна средина
 • Способност за концентрација и повторно извршување на истата задача постојано
 • Способност за запазување на промени при повторувачки процеси
 • Запазување разлики во големината и обликот на линии или предмети
 • Прецизно следење на инструкциите и точно работење
 • Да донесуваат одлуки врз основа на стандарди кои се претходно проверени
 • Да можат да работат под временски притисок и да прифаќаат работа во три смени

Вашите апликации ги очекуваме по електронски пат на следнава адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или директно во канцеларијата на оддел за човечки ресурси.

 

Напомена:

 • Ќе бидат контактирани само лицата кои ќе влезат во потесен избор.
 • Апликациите без назнака за кое работно место се однесуваат нема да се земат во предвид.
Оценете ја оваа вест
(1 гласови)