Нашата работа се вреднува со највисоки оценки, како во Кочани, така и во општините Зрновци и Чешиново – Облешево.

18 Мар 2022
1334 пати

Нашата работа се вреднува со највисоки оценки, како во Кочани, така и во општините Зрновци и Чешиново – Облешево.

275900746_310796767786176_3480574348940728474_n.jpg

Ние во автошколата „Јана“ веруваме дека секој заслужува да стане врвен возач и секогаш да ужива во возењето, како и неговите сопатници. Ако барате некој кој вашето возачко искуство ќе го направи безгрижно, безбедно, економично и забавно, тогаш „Јана“ е вашиот вистински избор.

274943567_1466903290408659_1157306159036727752_n.jpg

Нашата автошкола ќе ви овозможи голем конфор, да возите и учите да возите во безбедни и квалитетни автомобили, со постојано внимание и совети од нашите љубезни инструктори.

274562645_1465090620589926_7353849006766920700_n.jpg

Имате можност сами да го одберете инструкторот, возилото и терминот на обуката. Дополнителни часови на возење, тогаш кога вам најмногу ви одговара.

Нашата првенствена цел е постојан напредок и подобрување на услугите. Желба ни да ве вклучиме и вас во нејзината реализација.

Затоа, побарајте нѐ на 078/ 316 -881 и 070/ 272- 101

АВТОШКОЛА „ЈАНА“

ВИ ГАРАНТИРАМЕ СИГУРЕН И БРЗ ПАТ ДО ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА!

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)