Амфенол има потреба од техничар за одржување...

17 Мар 2022
3430 пати

Моментално имаме потреба од ново вработени лица за работно место

 

Техничар за одржување

Одговорности и задачи:

 • Поправка и одржување на машините во производсво
 • Инсталација на нови машини и опрема (доколку има потреба)
 • Користење на техничка документација за опремата и водење на грижа за истата
 • Извршување на превентивни активности и проверка дали истите се направени
 • Ефикасна и фер соработка со останатите сектори
 • Задолжителна тимска работа
 • Да се обезбеди бараната функционалност на опремата
 • Примање и пренесување нови знаења, за себе и за ново вработените
 • Брза дијагностика на дефектите
 • Застои во производството сведени на минимум
 • Комуникација и координација со лидерот на смена
 • Координација и известување на лидерот на смена во случај на подолг застој
 • Извршување на превентивно одржување
 • Водење на грижа за резервните делови и известување до магационер доколку нешто не е во ред
 • Почитување на безбедносните инструккции при работа со опремата
 • Користење на заштитна опрема каде што е пропишано
 • Исполнување на техничките барања и работење според прописи

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно техничко образование
 • Англиски јазик
 • Одлично познавање на работа со компјутер
 • Висок степен на координација и работење со рака / око при употребата на различните алатки и инструменти кои се неопходни во процесот на склопување
 • Флексибилност во поглед на работното време
 • Желба за дополнително ангажирање заради исполнување на поставените цели и планови за испорака

 

 

 

Вашите апликации ги очекуваме по електронски пат на следнава адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или директно во канцеларијата на оддел за човечки ресурси.

Напомена:

 • Ќе бидат контактирани само лицата кои ќе влезат во потесен избор.
 • Апликациите без назнака за кое работно место се однесуваат нема да се земат во предвид.
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)