Ресторан Стар Мотел има потреба од персонал...

17 Мар 2022
754 пати

Доколку ви е потребна работа бидете дел од тимот на Ресторан Стар Мотел

- Готвачи 

- Помошници во кујна

- Келнери 

- Шанкерки

Информации на телефон:  078 / 260 - 205

75550462_113404510109234_4427411790917271552_n.jpg

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)