Одлично време да се биде на работа! Сигурна работа за сигурен живот во Кочани!

04 Мар 2022
1567 пати

Во рамките на проектот - Организациски развој на Национален Ромски Центар и подобрени способности

за вработување и претприемништво кај Ромите, особено кај жените и младите - се спроведува кампањата задржување-ретенција на Ромите на работните места.
Во согласност со стратегијата, како потсетување на кампањата, повеќе слогани од самиот проект можете да проследите на секој час на Радио Кочани – 91, 4 Мхц . Следете не !

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)