Денес и утре бесплатно возење во Кочани со Наше Такси...

02 Мар 2022
2873 пати

Во Кочани започна со работа такси компанијата Наше такси, која ќе настојува да биде вистинско освежување во градскиот и меѓуградскиот транспрот на патници.

274507819_5185523191498443_2706345149512047324_n.jpg

Возилата ги одликува голем простор за патници како и за нивниот багаж, така што комфорот е гарантиран како на кратки така и на долги релации. Освен во градот Кочани нудиме услуги низ целата држава, како и во странство. Современиот начин на работа на диспечерскиот центар гарантира брза, квалитетна и сигурна услуга, 24 часа на ден.

120084046_3606687532715358_9063542779336334040_n.png

„Наше такси е создадено за вашиот превоз да биде навремен, безбеден, чист, удобен и по најприфатливи цени. Нашата мисија е да ви го олесниме секојдневието кога е превозот во прашање, сигурни сме дека бројот 13 223 ќе ви стане омилен такси број“, порачуваат од Наше такси.

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)