На денот на жената 8 Март - Почуствувајте ја убавината на Брана Гратче и чистиот воздух во природата што ве опкружува

01 Мар 2022
525 пати

Ваше е само да направeте резервација на  078 / 260 - 205, останатото препуштете му го на професионалниот персонал.

Стар Мотел - ваше ново катче за опуштање и релаксација

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)