Осмомартовски забави во ЦЕНТРО БИЗНИС - Виница

28 Фев 2022
296 пати

По повод 8 Март, Хотел ЦЕНТРО БИЗНИС организира свечена прослава на 5 март (сабота) и 8 март (вторник)

со почеток од 19, 30 часот.
Денот на жената 8 Март направете го незаборавен во пријатниот амбиент на Хотел ЦЕНТРО БИЗНИС, во интимна атмосфера со прекрасната музика од ФАНТАСТИКО бенд.
Резервации и информации на 033 362 507 и 075 410 520
ЦЕНТРО БИЗНИС Виница

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)