Нова специјализирана комора во Тепих сервис Карпет.

23 Фев 2022
1781 пати

Ново од тепих сервис карпет.

Единствен во Кочани ги суши вашите теписи во специјализирана комора.

245088996_241764457995869_5963234287103519989_n.jpg

Без оглед на температурите и временските непогоди теписите ви ги враќаме 100% суви, чисти и миризливи, за само 24 часа.

245149506_241765054662476_1936160129548765791_n.jpg

Машинско перење и сушење: тeписи, теписони, стази, ќебиња, јоргани, јамболии, прекривки...

241738434_222747956564186_8046616185737963505_n.jpg

Успешно одстранување на 97% од сите дамки, влакна и грини од најдлабоките слоеви на теписите.

243083013_231766045662377_4585058031414281604_n.jpg

Еколошки прифатливи  средства и дезинфекција.

Бесплатна достава на ваша адреса телефон 078 / 313 - 450  и  078 / 751 - 153

245026728_241765291329119_4012397877186812949_n.jpg

Тепих сервис карпет - автоматизиран и со најнова технологија.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)