ГОЛЕМИ АКЦИИ ВО RIVERSOFT ДО КРАЈОТ НА ФЕВРУАРИ

23 Фев 2022
247 пати

? -15% ПОПУСТ! ?
✨ VOX ШПОРЕТИ И ВГРАДЕНА ТЕХНИКА!
⏰ 23.02 - 28.02 ⏰
? Во сите продажни салони!
? Шпорети ?
? Фурни ?
? Плотни ?
? Аспиратори ?
====================================
? ЖИВЕЕМЕ ЗАЕДНО! ?
? RiverSoft мисли на Вашето задоволство!
? Биди чекор напред во технологијата со RiverSoft!

274196619_10159741421029596_6808833827297644988_n.jpg

✨ DELL ЛАПТОПИ! ✨
? СУПЕР АКЦИСКИ ЦЕНИ! ?
? ДОКАЖАН БРЕНД - ВРВЕН КВАЛИТЕТ!
⚡ Во сите продажни салони на RiverSoft!
? Биди чекор напред во технологијата со RiverSoft!
 
     DELL ЛАПТОПИТЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ НА СЛЕДНИОВ ЛИНК:
 
274622504_10159741336919596_9080330505135636194_n.jpg
? Realme смарт телефони ?
 
? НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ! ?
? Во сите салони на RiverSoft!
? СУПЕР ИЗДРЖЛИВИ! ?
✨ Тренди модели кои пленат! ✨
? Биди чекор напред во технологијата со RiverSoft!
  ПОНУДАТА НА REALME ТЕЛЕФОНИТЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ НА СЛЕДНИОВ ЛИНК:
 
 
274365130_10159739789259596_3716594107976217650_n.jpg
 
? ORAL -B електрични четки! ?
⚡️ ДОСТАПНИ! ⚡️
? Во сите продажни салони на RiverSoft!
? НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ! ?
✅ Препорачани од стоматолозите низ целиот свет!
? Биди чекор напред во технологијата со RiverSoft!
 
 
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)