Испечатете ја страната

Цвеќарница ФЛОРА – Вработуваме вредни и креативни, со афинитет за работа со цвеќе

22 Фев 2022
1133 пати

Доколку поседувате креативност, го сакате цвеќето, имате афинитет за аранжирање, љубезни сте и вредни, можете да станете дел од

тимот на Цвеќарница ФЛОРА.
Ако сте заинтересирани за вработување, јавете се на телефон: 033 272 667 или дојдете во Цвеќарницата, која се наоѓа на улицата „Димитар Влахов“, во центарот на Кочани.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Последни објави radiokocani.mk

Поврзани вести